​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Vi udfører tagrenovering og lægger nyt tag

Ønsker du, at husets værdi skal sikres mange år fremover? Et nyt tag er et godt udgangspunkt for netop dette. Hos Østjysk Tømrer og Montage udfører vi montering af nyt tag og tagrenovering for kunder i områderne nær Randers, Hadsund og Mariager samt mange andre steder.

Vi har stor erfaring med opsætning af nyt tag og tagrenovering af enhver størrelse – fx udbedring af utætheder, udskiftning af enkelte tagsten eller revner i taget. At fikse sådanne skader virker forebyggende, og kan give dit tag en længere levetid og give dig færre omkostninger i længden.

Vi tilbyder tagarbejde med forskellige materialer

Vi tilbyder renovering af tag samt lægning af nyt tag i forskellige materialer til gode priser, herunder:

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Skifertag
  • Tagpaptag

Hvad koster et nyt tag?

Priser på tagrenovering eller nyt tag varierer i høj grad alt efter valg af materialer samt opgavens omfang – prisen tilpasses naturligvis efter tagets type. Vi forsøger dog at sikre dig en god pris uanset materialevalget. Vi finder, sammen med dig, frem til den pris, der passer til dine ønsker og behov samt dit budget.

Hvis du snarligt skal have nyt tag, eller hvis dit nuværende tag trænger til en tagrenovering, er vores tømrerfirma et indlysende valg. Ikke alene er montering af nyt tag et af vores specialer – men vi er også stærke på pris og faglig erfaring.

Ring til os for et godt tilbud på tagrenovering

Vil du gerne have en billig pris på tagreparation? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi garanterer dig et uforpligtende tilbud med en pris på dit forestående tagarbejde.

Ring og hør mere om mulighederne for tagrenovering på telefon: 27 89 59 69 eller skriv til os på e-mail: otm@outlook.dk. Vi glæder os til at stå for dit nye tag!

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde