​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Udskiftning af vinduer og døre giver huset nyt liv

Er du træt af gamle eller punkterede vinduer, der trækker luft igennem revner og sprækker? Østjysk Tømrer og Montage er et erfarent tømrerfirma, der udfører udskiftning af vinduer og døre for kunder i hele området nær Hadsund, Mariager og Randers samt mange andre steder.

Vi specialiserer os særligt i udskiftning af vinduer og døre, hvilket betyder, at vi uden tvivl vil kunne hjælpe dig – uanset om du står over for udskiftning af et enkelt vindue eller alle vinduerne i bygningen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre varierer alt efter materialerne, der skal bruges og opgavens omfang. Vi garanterer dig dog altid den bedst mulige pris, uanset hvilke valg du træffer ang. dine nye vinduer. Vi sætter kundens tilfredshed i første række, hvilket afspejles i vores grundige arbejde, gode materialer og konkurrencedygtige priser.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og vejledning omkring design, kvalitet og materialevalg til netop dit projekt.

Foruden vores egne gode tilbud kan udskiftning af vinduer og døre spare dig mange penge på varmeregningen for fremtiden. Dit hjem eller virksomhed vil fremover i langt højere grad kunne holde på varmen og slippe for træk.

Kontakt os og hør mere om montering af vinduer

Vil du gerne have nye vinduer efter mål? Eller vil du gerne have udført udskiftning af vinduer og døre i hele boligen? Så skal du kontakte os, da vi er et godt match til denne opgave. Vi engagerer os i arbejdet og garanterer et grundigt og solidt stykke arbejde.

Hvis dette lyder tiltalende, kan du ringe til os på telefon: 27 89 59 69 eller skrive til os på e-mail: otm@outlook.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller døre!

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde