​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

​Få et nyt eternittag

​Overvejer du at få et nyt eternittag? Så er du landet det helt rigtige sted. Ved Østjysk Tømrer og Montage står vi klar til at hjælpe dig med at lægge et nyt tag. Vores virksomhed holder til i Randers, men vi kører også gerne til Hadsund, Mariager og omegn.

Der findes generelt mange gode grunde til at overveje at få etableret et nyt eternittag hos os. Vi har nemlig mange års erfaring inden for faget og laver en professionel udskiftning billigt. Uanset om dit tag trænger til en udskiftning eller tagrenovering, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kvalitetsarbejde til tiden

Som tømrer har vi lavet mange forskellige tage gennem tiden. Vores arbejde har derfor både budt på renovering af tag, udskiftning af tag og meget mere. Vælger du et eternittag, vil det være et billigere tag, der generelt har en fin holdbarhed.

Vi tilbyder:

  • professionelt tømrerarbejde til tiden
  • altid levering af kvalitetsarbejde til fornuftige priser
  • stor fagkyndighed

​Hvad koster et nyt eternittag?

Vores priser på et nyt eternittag afhænger blandt andet af, om der er tale om en udskiftning, en renovering eller andet. Derfor kan vi først give et uforpligtende tilbud i det øjeblik, vi har vurderet opgaven og beregnet en billig pris.

Vi garanterer dog for, at tømrerarbejde ved os ikke er forbundet med en høj hyre. Vi vil gerne møde kunden der, hvor kunden er – og derfor er det også vigtigt, vi kan tilbyde fair priser. Du kan derfor forvente kvalitetsarbejde til en af markedets bedste priser.

Indimellem kan det være nødvendigt at skifte det slidte tegltag ud. I det tilfælde anbefaler vi fortsat eternittag, da det har en fin holdbarhed og generelt er en billig løsning.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har flere spørgsmål angående vores materialer, arbejdsproces, priser eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan som sagt regne med en god pris og et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 27 89 59 69 eller send en e-mail til otm@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde