​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Firmaprofil​

Er opgaverne i hjemmet vokset dig over hovedet? Magter du ikke længere hækkeklipning, græsslåning eller andet udendørs arbejde, så kontakt Østjysk Tømrer og Montage ApS for en hjælpende hånd og få én gang for alle bugt med dagligdagens små problemer. Vi laver naturligvis også mange indendørs opgaver såsom malerarbejde og mindre tømrerarbejde. 

Vi klarer alt for dig

Østjysk Tømrer og Montage ApS klarer mange forskellige opgaver, og vi rydder altid pænt op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos os får du, hvad du forventer og mere til. Vi lægger vægt på kvalitet og tillid og stræber derfor altid efter glade og tilfredse kunder, når vi udfører vores arbejde.​

Vi laver også gerne faste aftaler, med intervaller efter dine ønsker og behov, så for eksempel din hæk eller plæne ikke vokser uhæmmet.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til de opgaver, vi løser, eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Aarhus, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde