​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Kvalitetssikkert tegltag​

​Overvejer du at skifte dit nuværende tegltag? Uanset hvilken opgave, det drejer sig om, står vi hos Østjysk Tømrer og Montage klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed holder til i Randers, men vi kører også gerne ud til kunder i Hadsund, Mariager og omegn.

Indimellem er det nødvendigt med udskiftning af tegltag. Det kan være, dit nuværende tag er hullet, begroet eller slidt. Der kan derfor være behov for professionel ekspertise, så du er sikker på, det bliver gjort rigtigt fra starten. Ved Østjysk Tømrer og Montage har vi stor erfaring med tagrenovering og udskiftning af dit tag. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har brug for en kompetent og pålidelig tømrer.

Vi tilbyder:

  • høj fagkyndighed
  • fair og konkurrencedygtige priser
  • professionelle løsninger
  • høj kvalitet​​

Hvad koster et nyt tegltag?

​Vores priser på et nyt tegltag afhænger af flere parametre. Ved renovering af tag er der altid forskel på renoveringens omfang. Din pris vil derfor blandt andet afhænge af renoveringens omfang – heriblandt tagsten, tagtype samt valg af farver. Har du allerede eternittag – eller overvejer du at skifte til eternittag – kan du forvente en billig pris på en montering.​​

​​

​​​

​Før vi kan give dig et uforpligtende tilbud, vurderer vi derfor først opgaven. Derefter kommer vi med et uforpligtende tilbud og en billig pris. Det er vigtigt for os, at vi til hver en tid kan imødekomme vores kunders behov. 

Derfor får du en professionel rådgivning fra start til slut. Vi sørger desuden for, at du løbende bliver opdateret, så du ved, hvordan processen skrider frem. Vi er specialister i taglægning, og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi laver. For os er det vigtigste, at du er tilfreds, når vi er færdige med opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Hvis du ønsker flere informationer om priser, materialer, vores arbejdsproces eller andet, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Du er ligeledes velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har interesse i et uforpligtende tilbud.

Ring til telefon 27 89 59 69 eller send en e-mail til otm@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde