​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Tilbygning efter dine ønsker

Har du brug for flere kvadratmeter? Hos Østjysk Tømrer og Montage står vi klar til at hjælpe dig med en tilbygning efter dine ønsker. Vi hjælper mange kunder i Randers, Mariager og Hadsund, og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vores byggefirma har en masse erfaring med at foretage renovering af hus, hvor der for eksempel skal laves en tilbygning. Det betyder, at vi har kompetencerne og ekspertisen til at sikre dig et tilfredsstillende resultat. Vi står klar til både at hjælpe private og erhverv med store og små projekter.

Vi hjælper med alle former for ombygning og husrenovering

Vi kan hjælpe med at lave tilbygninger til alverdens ting. Det kan være alt fra hus og sommerhus til garagen, der måske har brug for plads til en ekstra bil. Vi sørger for at lave en tilbygning, der passer til det formål, du har i tankerne.

Vi har blandt andet hjulpet mange kunder med at få lavet tilbygninger til stue, udestue og entré. Har du andre formål i tankerne som for eksempel køkken eller bad, hjælper vi også med det. Vi kan tilbyde en totalentreprise, da vi samarbejder med andre typer håndværkere. Du kan derfor overlade hele entreprisen til os.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen for en tilbygning afhænger af, hvor stor en tilbygning der er tale om. Derudover afhænger vores priser også af, hvad din tilbygning skal bruges til. En stue vil typisk være billigere end et køkken for eksempel.

Uanset hvad du har i tankerne, står vi klar til at hjælpe. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er det selvfølgelig også muligt. Kontakt os på telefon 27 89 59 69 eller på e-mail otm@outlook.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde