​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Renovering af hus udført af kompetent håndværker

Trænger dit hus til en kærlig omgang? Hos Østjysk Tømrer og Montage får du kompetente håndværkere, der står klar til at hjælpe dig. Vi kører typisk ud til kunder i Randers, Mariager, Hadsund og omegn. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har hjulpet mange kunder med renovering af hus. Vi har derfor færdighederne til at sikre dig et flot og ikke mindst holdbart resultat. Vi vægter godt håndværk højt, hvilket sikrer dig en høj kvalitet. Derudover leverer vi materialerne til renoveringen – selvfølgelig med fuld garanti.

Få hjælp til en totalrenovering af hus eller mindre ombygning

Når du lader vores firma stå for din renovering af hus, kan vi hjælpe med en omfattende renovering. Her giver vi hele huset en omgang, hvor vi moderniserer det hele. Vi kan tilbyde en totalentreprise, hvor vi tager os af hele projektet. Vi har kompetente samarbejdspartnere, der kan træde til, når det drejer sig om andre typer håndværk.

Er det ikke den helt store husrenovering du er ude i, men er det i stedet en mindre renovering af hus? Det hjælper vi selvfølgelig også med.

Vi kan for eksempel hjælpe med:

  • Nyt gulv
  • Nyt badeværelse
  • Nyt tag
  • Ny overetage
  • Og så videre.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for renovering af hus afhænger meget af opgavens størrelse samt hvor omfattende projektet er. Det vil naturligvis være billigere at få renoveret et enkelt rum sammenlignet med hele huset. Det kan dog være det hele værd at give hele hytten en modernisering.

Vil du have en nærmere pris på dit projekt, er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Giv os et kald på 27 89 59 69, eller skriv en e-mail til otm@outlook.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde