​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

​Professionel renovering af kvist

​Overvejer du en professionel renovering af kvist? Så kan vi hos Østjysk Tømrer og Montage være til hjælp. Vi har stor erfaring med husrenovering, ombygning samt totalrenovering af hus. Vores virksomhed er beliggende i Randers, men vi kører også til Hadsund, Mariager og omegn.

Overvejer du at give din gamle og slidte kvist en overhaling? I stedet for at lægge alle kræfter i at gøre det selv, kan du trygt lade os varetage opgaven. Hos os får du en erfaren og kompetent tømrer, der har været på markedet i mange år. Vi har derfor stor erfaring med husrenovering.

Vi sætter altid vores kunder i første række, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du overvejer at give din kvist et nyt boost. Vi udfører opgaven nemt og effektivt.

Vi tilbyder:

  • ​fair og konkurrencedygtige priser
  • tømrerarbejde i høj kvalitet
  • høj fagkyndighed
  • nem og effektiv udførelse af arbejde

​​Hvad koster renovering af kvist?

​Vores priser på renovering af kvist afhænger af, hvorvidt der er tale om en ombygning, totalrenovering eller mindre renovering. Før vi kan beregne en endelig pris, anbefaler vi derfor, at du kontakter os hurtigst muligt. Når vi har vurderet opgavens omfang, kan vi efterfølgende give dig et uforpligtende tilbud.

Vores vigtigste vision er at gøre vores kunder tilfredse. Derfor vil du være en del af processen fra start til slut. Vi holder dig opdateret undervejs, så du hele tiden kan følge med i, hvor langt vi er. Vi prioriterer altid vores aftaler meget højt og leverer altid til tiden.

Det kan være en svær opgave selv at renovere en kvist. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, selvom du blot overvejer en renovering af kvist. Vi rådgiver dig fra start til slut, så vi i fællesskab kan finde frem til en god og billig løsning.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du overvejer et uforpligtende tilbud, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Ring til telefon 27 89 59 69 eller send en e-mail til otm@outlook.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde