​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J - Hent rutevejledning

Ring for et godt tilbud: ​​27 89 59 69

Eller skriv til: otm@outlook.dk

Efterisolering af huse, sommerhuse og andre bygninger

Kunne du tænke dig at spare penge på dine varmeregninger og samtidig få et bedre indeklima? Efterisolering af huse er i løbet af de seneste år blevet utroligt populært, og det er ikke uden grund. Hos Østjysk Tømrer og Montage står vi gerne klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp til isoleringsarbejdet.

Vi tilbyder efterisolering af huse, sommerhuse og andre typer bygninger for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Randers, Hadsund eller Mariager, som er nogle af de byer, vi ofte befinder os i, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi sikkert også gerne forbi dig.

5 gode grunde til at vælge os til isoleringsarbejdet

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed hjælpe dig, hvis du søger en specialist inden for efterisolering af sommerhuse og andre bygninger. Her ønsker vi især at fremhæve følgende 5 gode grunde til at vælge os:

  1. ​Vi tilbyder altid isoleringsarbejde i en god kvalitet
  2. ​Vi har dig og din opgave i fokus
  3. ​Vi overholder altid vores indgåede aftaler
  4. ​Vi brænder for vores fag og kan med garanti hjælpe dig
  5. ​Vi tilbyder efterisolering af huse til konkurrencedygtige priser

Hvad koster det at efterisolere et hus?

Hvor meget det koster at efterisolere et hus kan variere meget fra bygning til bygning. Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange mm isolering du har behov for at få tilføjet, og hvilken form for efterisolering der vil være den rette løsning for dig og dit hus. Skal du for eksempel have efterisoleret et gammelt gulv, dine ydervægge eller dit loft? Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til efterisolering af huse, og sammen finder vi den rette løsning for dig og dit hus.

Som nævnt tilbyder vi kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtige pris, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Østjysk Tømrer og Montage skræddersyer vi gerne et godt tilbud dig.

om firmaet

Mangler du en tømrer, der har styr på sit håndværk? Hos Østjysk Tømrer og Montage ApS udfører vi tømrerarbejde for både private og virksomheder i blandt andet Hadsund, Randers og Aalborg.​

Kontakt os​

​Stangerumvej 1, 8983 Gjerlev J

Hent rutevejledning

E-mail: otm@outlook.dk

Telefon: 27 89 59 69

CVR: 38469746

facebook_white​   ​ instagram     Østjysk Tømrer og Montage ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde